Hjemmelavet ispind med peanutbutter
Så er is-sæsonen snart skudt i gang! 🙂 Så jeg er begyndt på at eksperimentere med diverse is variationer. Her finder du opskriften på en peanutbutter/banan ispind overtrukket med mørk chokolade og pyntet med usaltede pistacienødder. Den smager super godt, hvis jeg selv skal sige det! Og så er den tilmed rigtig nem at lave. Så, what’s not to like?!
Peanutbutter/banan ispind (5 stk)
3 frosne, modne bananer
2 tsk peanutbutter
2 dadler
Isforme+ispinde
Mørk chokolade og lidt pistacienødder til overtræk og pynt
- Blend bananerne til en cremet masse.
- Udsten dadlerne og skær dem groft.
- Tilsæt peanutbutter og dadler til blenderen. Blend til en ensartet masse.
- Tilsæt ismassen til dine isforme.
- Lad isene fryse – Jeg har ikke taget tid på, hvor lang tid der går.. Men jeg vil skyde på et par timer.
- Når isene er frosne, kan du overtrække dem med chokolade og pynte med pistacienødder.
- Spis isene eller frys dem igen, så du har hjemmelavet is til en anden god gang 🙂
Hej.
Sikke en lækker opskrift! Tak for det 🙂
Må jeg høre hvor du har købt dine forme henne?
Og hvad de ca koster?
Ha’ en god dag 🙂
Hilsen Maria-Louise