Hindbær ispind
Michala
Så kom varmen til Danmark! Det betyder vidst is i lange baner 🙂 De her hindbær is kræver hverken mange ingredienser eller tid for at blive lavet. Det kræver selvfølgelig, at du har en isform, hvilket ikke skulle være svært at få fat i nu. Jeg har købt min i Netto sidste år og et andet sæt i Panduro Hobby. Mon ikke også Søstrene Grene har nogle. Der har jeg i hvert fald købt ispinde en gang.
Hindbær ispind (2 stk)
2 dl frosne hindbær
1 dl neutral yoghurt
3 dadler (udstenet og grofthakket)
0.5 tsk vaniljepulver (eller 1 tsk vaniljesukker)
Pynt: mørk chokolade og pistacienødder (eller mandler, eller noget helt tredje 🙂 ). E.v.t. kokosolie
- Blend alle ingredienserne.
- Sæt ispinde i isformen, hvis du har en isform som jeg der er liggende.
- Hæld bærmassen i isformen.
- Sæt isformen på frys (Hvis du har en stående isform, så skal du sætte ispinden i isen, når den har været på frys i ca. halv time).
- Lad isene fryse i mindst 3 timer.
- Tag isene ud af formen.
- Smelt chokolade og overtræk isene med det. Hvis chokoladen er for tyk, så kan man smelte lidt kokosolie i den varme chokolade.
- Pynt med nødder inden chokoladen er størknet. Du skal være lidt hurtig her 😉
- NYD! Eller læg isene i en frysepose og gem dem til en anden dejlig dag.
Jep, der er vidst lige taget en bid i den ene side..
Ingen kommentarer endnu