Dadelkugler
Michala
En lækker lille snack, som passer rigtig godt til eftermiddagskaffen eller til de lange dage på arbejdet/studiet. Jeg er fan! I de her er der tilsat lakrids – det kan godt udelades. Vanilje eller kanel kan med fordel tilsættes, det smager også skønt 🙂
Dadelkugler (15 stk)
10 dadler
40 g mandler
2 spsk ruggryn/havregryn
1 tsk lakridspulver
2 spsk kakao
3 spsk vand
Toppings
Ruggryn, havregryn, finthakkede mandler eller nødder, frysetørret bær, chiafrø, hampefrø, kakao, lakridspulver, finthakket chokolade, kokos.. Ja, du kan trille kuglerne i nærmest alt.
- Frigør dadlerne for sten og skær dem i mindre stykker.
- Tilsæt alt til din foodprocessor, blender eller hvad du har 🙂 og blend! Men hold godt øje/lugt til din maskine. Det kan være lidt hårdt for den. Juster evt mængden af vand, hvis maskinen har meget svært ved at køre massen rundt. Blend til en nogenlunde ensartet masse.
- Tril til 15 kugler og rul dem i din favorit topping.
- Opbevar dem i en tætsluttet bøtte i køleskabet.
Ingen kommentarer endnu